tirsdag 7. juni 2011

Mine 9 kvadrat med sann lykke! :)


Denne pulten er forbeholdt kort/scapbook og anna papirhobby. Og min gamle data trengte også en plass, å det er jo kjekt å ha blogger og andre interessange ting lett tilgjengelig. Ikke sant?


Denne pulten er min "sypult" Selv om det er en del kortutstyr der også da... Som alle stemplene som henger på en pleksiglassplate på veggen der... :)
Men om ikke alt er på "rett side" så er ikke det noe heft. Jeg bare ruller meg en liten meter til motsatt side så har jeg det. Hihi!
Ei dør må jeg jo også ha.... det trengs nemlig av og til å gjøres andre ting i heimen, å da er det jo greit å komme seg ut. Og så dere skal tro at jeg er sprek også, så er tredemølla med på bilde...:)
Stoffene mine er visst ikke med på bildet, men de er oppå og ved siden av hylla der. Her må plassen utnyttes i alle kanter.
(Trenger jeg nytt kamera tro? Dårlige bilder...)

4 kommentarer:

 1. Heldiggris som har eget hobbyrom :)

  SvarSlett
 2. Se der du.
  Nå er det bare å være kreativ....
  Klem fra Kaia

  SvarSlett
 3. Hærlig med eget hobby-rom:)
  Flotte kjoler under her!
  (fin tredemølle og:))
  Klem fra mæ, Tove

  SvarSlett
 4. Herlig med eget hobbyrom! Takk for hyggelig kommentar hos meg, ja det er gøy når de yngste trives med det samme som oss. Mye fint å titte på hos deg, likte spesielt godt hettekjolen fra din gamle blogg, selvkomponert?
  Ha en fin dag - hilsen Ann Elisabeth

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad når du legger igjen en hilsen til meg!